keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Kevättä kohti...


Eilen tuli 3 viikkoa täyteen siitä kun kannoimme viimeisen muuttokuorman sisälle uuteen talomme. Nyt suurin osa tavaroista on saatu paikalleen…viimeiset muuttolaatikot kummittelevat vielä odottaen tyhjentäjäänsä.

Arki itsellemme suunnitellussa talossa on lähtenyt hyvin pyörimään ja kaikki ratkaisut tuntuvat toimivan niin kuin pitääkin. Muuton aikana aina pyykin pesu jää vähän taka-alalle mutta nyt tuli testattua kuinka hyvin uuteen telineeseen mahtui kuivumaan henkareissa 20 paitaa ja 1 housut.


Viikonloppuna ehdittiin viimein vähän shoppailemaankin ja Ikeasta mukaan tarttui myös verhotangot jotka mies asensi jo paikalleen. Myös verhokankaat odottavat jo kaapissa, kunhan ehtisin ne ommella.

Sää on vaihdellut kovasti näiden täällä asuttujen viikkojen aikana ja lumien sulettua maasta on löytynyt jos jonkinmoista roskaa. Vaikka kuinka pyrittiin pitämään työmaa siistinä, niin viimeisten työmaaviikkojen lumisateiden aikaan maahan oli kaikenmoisia ällötyksiä jäänyt. Ja me kun jo ehdittiin iloita, että työmiehet osasivat käyttää laittamaamme tuhkakuppia.


Suuri kiitos kaikille meitä muistaneille. On vain ollut niin paljon hommaa, ettei kaikkiin viesteihin olla ehditty vastata.

Viikonloppuna saatiin myös vaihettua loputkin sähköurakoitsijan laittamat halogeenilamput pois. ja nyt koko talo on valaistu LED-valoilla. Moni pitää meitä varmaan tässä vaiheessa tärähtäneenä kun vaihdamme ilmaiseksi saadut halogeenipolttimot parin sadan euron LED-lamppuihin, mutta esimerkiksi hämäräkytkimen takana olevat ulkovalot kuluttavat seitsemänneksen halogeeneihin verrattuna, mikä todellakin maksaa itsensä nopeasti takaisin kun sähkön hintakin on nousussa.


Mies on luvannut tehdä postauksen valaistuksesta, mutta sitä odotellessa kilpailu lukijoille. Jos räpsäytät kaikki kotisi valot päälle niin sisällä kuin ulkonakin niin paljonko on kokonaiskulutus watteina? Laita mukaan vielä asunnon kokonaispinta-ala, jotta tulos on vertailukelpoinen. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan LED-aiheinen palkinto. Vastaamaan pääsee kommentoimalla tätä postausta ja vastausaikaa on helmikuun 2016 loppuun asti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti